Uutta kotia etsivät manssit

Uutta kotia etsivien manssien ilmoituksia voi yhdistykselle lähettää jokainen manchesterinterrierin omistaja. Yhdistys ei siis edellytä ilmoittajalta yhdistyksen jäsenyyttä. Yhdistys haluaa auttaa kodin löytämisessä pitämällä ilmoitusta näkyvillä. Yhdistys ei ole vastuussa etsinnästä, mutta haluaa tarjota tietoväylän ilmoituksien muodossa nettisivuillaan.

Ilmoita kotia etsivän koiran tiedot tämän lomakkeen kautta.

 
Uutta kotia etsivät manssit
Koiran nimi:Papu
Koiran ikä:8 v.
Sukupuoli:Uros
Linkki sukutauluun:
Lisätietoja koirasta: 21.11.2018 8v täyttänyt leikattu manchesterinterrieri uros etsii uutta kotia muuttuvan elämäntilanteen ja miehelle puhjenneen allergian takia. Papu on erittäin uskollinen omistajalleen ja pärjää hyvin vaikka kerrostalossa työpäivän ajan, mutta haasteita on aiheuttanut mustasukkaisuus miehestä sekä isossa omakotitalossa viihtyminen. Papu hyväksyy joitain ihmisiä lähelleen, mutta ei kaikkia, ja mikään koko suvun silityskoira tämä ei ole. Papu on sirutettu ja rekisterissä. Tämä koira ei sovellu ensimmäiseksi koiraksi eikä lapsiperheeseen, muita koiria ei oikein hyväksy mutta kissojen kanssa on tottunut olemaan. Papulla on ruoka-ainellergioita mutta löytyy sekä kuiva- että märkämuonaa jolla pärjää. Elämäniloa senkin edestä vielä mahdollisesti toiset 8v, sen takia etsinkin hänelle ihanaa loppuelämän kotia sellaisesta henkilöstä tai perheestä jonka elämä on rauhallista ja löytyy rutiineja, niistä Papu pitää. Papun lempihommaa on tennispallon heittäminen pellolla ja metsälenkit. Sopisi myös varmasti loistavasti agilityyn ja muihin lajeihin, on oppiva tyyppi. Jos olet valmis ottamaan kotiisi yhden tyypin jota ei tarvitse opettaa alusta asti itse mutta jonka päivittäiseen johdonmukaiseen ohjaamiseen olet valmis, olisin kiitollinen jos ottaisit yhteyttä. Papu asuu pääasiallisesti Imatralla, mutta käymme myös paljon Helsingissä. Hinta 400e pyydetään siksi jotta tämä ei ole kenellekään päähänpisto. Myö tarvitaan nyt vain yksi kiinnostunut ja maailman ihanin uusi omistaja.
Terveystulokset-
Omistaja:Tarvainen Sari
Omistajan yhteystiedot:sari_tarvainen@hotmail.com
Valokuvia ja video Papusta

——————————————————————————————————————————————–

Yhteyshenkilönä toimii Heidi Niemelä (smt.pentuporssi(a)gmail.com).

Aina koiraa ostettaessa ja sijoitus- ja käyttösopimuksia solmiessa, SMT suosittelee käytettävän Suomen Kennelliiton sopimuksia ja lomakkeita tai niitä vastaavia kirjallisia sopimuksia.

Kirjallinen sopimus suojaa molempia osapuolia kaupanteossa.

http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/
https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-hankkiminen
https://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/vastuullinen-koirankasvatus