Uutta kotia etsivät manssit

Uutta kotia etsivien manssien ilmoituksia voi yhdistykselle lähettää jokainen manchesterinterrierin omistaja. Yhdistys ei siis edellytä ilmoittajalta yhdistyksen jäsenyyttä. Yhdistys haluaa auttaa kodin löytämisessä pitämällä ilmoitusta näkyvillä. Yhdistys ei ole vastuussa etsinnästä, mutta haluaa tarjota tietoväylän ilmoituksien muodossa nettisivuillaan.

Ilmoita kotia etsivän koiran tiedot tämän lomakkeen kautta.

 
Uutta kotia etsivät manssit
Koiran nimi:Chico
Koiran ikä:1 v.
Koiran sukupuoli:Uros
Linkki sukutauluun:Soleado Manter's Rude Boy
Lisätietoja koirasta: Älykäs, oppivainen, ketterä ja rohkea. Vahva vahtivietti, ärsykeherkkä ja reaktiivinen.
TerveystuloksetEi testattu
Omistaja:Hannonen Kristian
Omistajan yhteystiedot:kristianhannonen@gmail.com
Valokuvia Chicosta

 
Uutta kotia etsivät manssit
Koiran nimi:Papu
Koiran ikä:8 v.
Sukupuoli:Uros
Linkki sukutauluun:
Lisätietoja koirasta: 21.11.2018 8v täyttänyt leikattu manchesterinterrieri uros etsii uutta kotia muuttuvan elämäntilanteen ja miehelle puhjenneen allergian takia. Papu on erittäin uskollinen omistajalleen ja pärjää hyvin vaikka kerrostalossa työpäivän ajan, mutta haasteita on aiheuttanut mustasukkaisuus miehestä sekä isossa omakotitalossa viihtyminen. Papu hyväksyy joitain ihmisiä lähelleen, mutta ei kaikkia, ja mikään koko suvun silityskoira tämä ei ole. Papu on sirutettu ja rekisterissä. Tämä koira ei sovellu ensimmäiseksi koiraksi eikä lapsiperheeseen, muita koiria ei oikein hyväksy mutta kissojen kanssa on tottunut olemaan. Papulla on ruoka-ainellergioita mutta löytyy sekä kuiva- että märkämuonaa jolla pärjää. Elämäniloa senkin edestä vielä mahdollisesti toiset 8v, sen takia etsinkin hänelle ihanaa loppuelämän kotia sellaisesta henkilöstä tai perheestä jonka elämä on rauhallista ja löytyy rutiineja, niistä Papu pitää. Papun lempihommaa on tennispallon heittäminen pellolla ja metsälenkit. Sopisi myös varmasti loistavasti agilityyn ja muihin lajeihin, on oppiva tyyppi. Jos olet valmis ottamaan kotiisi yhden tyypin jota ei tarvitse opettaa alusta asti itse mutta jonka päivittäiseen johdonmukaiseen ohjaamiseen olet valmis, olisin kiitollinen jos ottaisit yhteyttä. Papu asuu pääasiallisesti Imatralla, mutta käymme myös paljon Helsingissä. Hinta 400e pyydetään siksi jotta tämä ei ole kenellekään päähänpisto. Myö tarvitaan nyt vain yksi kiinnostunut ja maailman ihanin uusi omistaja.
Terveystulokset-
Omistaja:Tarvainen Sari
Omistajan yhteystiedot:sari_tarvainen@hotmail.com
Valokuvia ja video Papusta
 
Uutta kotia etsivät manssit
Koiran nimi:Rio
Koiran ikä:10 kk (täyttää 25.12.2018)
Koiran sukupuoli:Uros
Linkki sukutauluun:Ainiaan Ah Kuinka Armas
Lisätietoja koirasta: Me saimme toukokuussa mahtavan manssi-pennun, ja Riosta on kuluneen runsaan puolen vuoden aikana tullut rakastettu osa perhettä. Lapsemme (7 ja 9v) leikkivät Rion kanssa, käydään kävelyillä, koirapuistossa tai pihalla leikkimässä. Rio on aina valmis ulkoilemaan, viihtyy loistavasti saaressa mökillä, ja on mielellään mukana veneilemässä. Myöskään autoilu ei tuota mitään ongelmia, kunhan saa olla perheen kanssa mukana menossa. Ja toisaalta pelkkä löhöily omalla paikalla kotona perheen keskellä on sitä parasta arkipäivää. Valitettavasti syksyn aikana on selvinnyt, että minä olen erittäin allerginen Riolle eikä meillä nyt vaikuta olevan mahdollisuutta pitää häntä enää.
Rio on aivan ihana koira; leikkisä, iloinen, aktiivinen ja utelias, läheisyydenhaluinen, ja tykkää kovasti muista koirista. Rio on myös jo luonnollisesti sisäsiisti. Toivottavasti onnistutaan löytämään Riolle uusi hyvä koti!
TerveystuloksetEi testattu - vielä pentu
Omistaja:Estlander Tomas ja Maria
Omistajan yhteystiedot:tomas@estlander.net
Facebookin Manssipalstalla löytyy kuvia Riosta.

——————————————————————————————————————————————–

Yhteyshenkilönä toimii Heidi Niemelä (smt.pentuporssi(a)gmail.com).

Aina koiraa ostettaessa ja sijoitus- ja käyttösopimuksia solmiessa, SMT suosittelee käytettävän Suomen Kennelliiton sopimuksia ja lomakkeita tai niitä vastaavia kirjallisia sopimuksia.

Kirjallinen sopimus suojaa molempia osapuolia kaupanteossa.

http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/
https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-hankkiminen
https://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/vastuullinen-koirankasvatus