Uutta kotia etsivät manssit

Uutta kotia etsivien manssien ilmoituksia voi yhdistykselle lähettää jokainen manchesterinterrierin omistaja. Yhdistys ei siis edellytä ilmoittajalta yhdistyksen jäsenyyttä. Yhdistys haluaa auttaa kodin löytämisessä pitämällä ilmoitusta näkyvillä. Yhdistys ei ole vastuussa etsinnästä, mutta haluaa tarjota tietoväylän ilmoituksien muodossa nettisivuillaan.

Ilmoita kotia etsivän koiran tiedot tämän lomakkeen kautta.

 Uutta kotia etsivät manssit
Koiran nimi:Ainiaan Vappuheila "Hertta"
Koiran ikä:3 v 4 kk
Koiran sukupuoli:Narttu
Linkki sukutauluun:Ainiaan Vappuheila
Lisätietoja koirasta: Hertasta saa osallistuvan perhekoiran, joka nauttii pitkistä lenkeistä ja sisällä ihmisen viereen käpertymisestä. Luonteeltaan Hertta on aluksi varautunut joitain ihmisiä kohtaan, mutta tutustumisen jälkeen siitä saa hyvän kaverin. Meillä on perheessä lapsi ja Hertta on tullut toimeen lasten kanssa tosi hyvin.

Tähän asti Hertta on asunut koko elämänsä kerrostalossa, mutta nauttisi varmasti paljon omasta pihasta ja maalaiselämästäkin. Aikaisempi kokemus koirista olisi uudella omistajalla iso plussa, koska manchesterinterrierit ovat aktiivisia ja päämäärätietoista omistajaa kaipaavia. Hertta on perustottelevainen ja herkuista erittäin motivoituva.
Terveystulokset
Omistaja:Marianne Lehikoinen
Omistajan yhteystiedot:puh. 050 431 0908

——————————————————————————————————————————————–

Yhteyshenkilönä toimii Heidi Niemelä (smt.pentuporssi(a)gmail.com).

Aina koiraa ostettaessa ja sijoitus- ja käyttösopimuksia solmiessa, SMT suosittelee käytettävän Suomen Kennelliiton sopimuksia ja lomakkeita tai niitä vastaavia kirjallisia sopimuksia.

Kirjallinen sopimus suojaa molempia osapuolia kaupanteossa.

http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/
https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-hankkiminen
https://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/vastuullinen-koirankasvatus